INFNTI – geen begin en geen eind.

INFNTI – geen begin en geen eind.

Na 4 mooie jaren op de Haarlemmerdijk heb ik besloten om te stoppen met mijn winkel INFNTI. Het is geen einde maar een nieuw begin of beter gezegd waar INFNTI zo mooi voor staat “geen begin en geen eind”. Ik blijf verder gaan met INFNTI maar in een andere vorm zoals yogalessen op IJburg en tijdelijke verkopen/ pop-ups.

De uitverkoop is volop begonnen dus laatste kans om mooie (yoga)kleding te scoren! Op zaterdag 9 september is de laatste uitverkoop tijdens de Haarlemmerbuurt Fair met lekkere hapjes en drankjes.
Tot die tijd kunnen cadeaubonnen worden ingewisseld en als je nog een volgestempelde klantenkaart hebt mag je deze nu ook inleveren op de afgeprijsde artikelen!

Voor alle nieuwe activiteiten na 9 september en yogalessen hou de website in de gaten en blijf INFNTI vooral volgen op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes. Ik hoop je snel te zien in de winkel of daarna bij yogalessen of pop-ups.

Als laatste een grote dank aan alle leuke, lieve klanten die ik heb mogen begroeten in mijn winkel….zonder jullie was er geen INFNTI!

Lieve groet,
JolandaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *